I haz bukz !!!

Posted: March 8, 2010 in personal
Tags:

Intotdeauna am cumparat carti misto pentru colegi si prieteni. Inca din liceu, erau cativa pasionati de Egiptul antic si alte mitologii, si le cumparam albume despre lucrurile alea, sau albume de arta. Eu  nu am primit niciodata, in ciuda apropourilor evidente ca nu-mi plac bijuteriile si a bubelor pe care le faceam pe toata pielea in momentul cand, din politete, purtam pentru cateva ore bijuteriile primite.

Niciodata…pana ieri, cand monsieur mi-a facut cadou un roman super interesant (la modul ca am citit intr-o zi 270 de pagini, nu l-am putut lasa din mana), iar astazi colegii au plusat cu 2 albume mari despre DaVinci (unul cu picturi, iar altul cu schite), un album de Van Gogh, unul cu 100 de minuni ale lumii si unul despre Sky Scrapers.

How can I say this: ME HAPPY!!!!!

Advertisements
Comments
  1. Patrik says:

    Cristina, o carte buna e ca un prieten. Pe care iti face placere sa il revezi. Ma bucur ca inca mai gasesti carti care merita citite, eu in afara de sf (verne included) si cateva “opere literare” ramase restante pe o lista prafuita ramasa pe undeva prin cotloanele ascunse ale cerebelului nu pot sa spun ca mai am dorinta sa citesc (cu exceptia celor care le-am savurat deja). Insa cititul e o raritate in ziua de azi unde totul este deja semipreparat, inclusiv stirile 🙂
    A, si La multi ani si la cat mai multe carti de valoare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s