de la airsoft la urgente

Posted: November 27, 2010 in personal
Tags: ,

Azi am mers cu tiranul la airsoft. Nu la magazin, ci intr-o zona cu vreo 4-5 cladiri abandonate, in care ne-am luat la impuscat cu colegii tiranului. Toata jucaria a mers foarte bine vreo 3 ore. Am impuscat si eu 4 oameni si am fost impuscata o data.

Numai ca la partea a doua, capturarea steagului, am dat-o in bara. Sau, ca sa fiu mai precisa, in groapa. Cladirile alea abandonate aveau cam 3-4 etaje, si de multe ori erau gauri in podea, precum si scari ascunse. Dupa ce colegul meu ce tocmai furase steagul a fost ucis, am luat eu steagul de unde l-a lasat el, si i l-am inmanat unui coleg mai rapid. Apoi, in loc sa ma duc pe traseul pe care am venit, am ocolit cladirea, sa fiu sigura ca nu ne blocheaza nimeni traseul spre locul unde trebuia pus steagul. Am intrat rapid de la soare, intr-un tunel si, neatenta, m-am impiedicat de o balustrada cam cat nivelul trotuarului…

Apoi am simtit cum plonjez in GOL. M-am prins de balustrada de beton si nu i-am dat drumul pa\na nu au venit colegii sa ma salveze. Stiam ca sunt gropi in podea, nu simteam nimic sub picioare, deci concluzia era ca daca-mi dau drumul, va fi DRUM LUNG pana la nivelul de mai jos.

In final, au aparut colegii si m-au ridicat de acolo. Daca-mi dadeam drumul, era sub un metru pana jos, dar eu nu prea aveam de unde sa stiu asta, nu-i asa? 😦  Tiranul m-a dus repede la urgenta, unde s-a concluzionat ca e doar o contuzie.

Contuzie…contuzie, dar ma doare cand respir, nu pot sta bine in picioare si nu ma pot imbraca/dezbraca singura – doare al naibii daca incerc sa ridic mana deasupra nivelului umarului sau sa ma intind dupa vreun obiect prin casa.

Am stricat distractia tiranului si a mea, si acum sunt faultata si nu pot sa fac nimic. /me sad

NB: Tiranul are interdictie de acum la airsoft, _oriunde_ s-ar tine el… oricine se putea pacali in tunelul ala, iar daca nu ma prindeam de balustrada, ma duceam de-a dura pe scari. Si nu e chiar visul meu de viitor sa stau in scaunul cu rotile. 😐

Comments
  1. sch says:

    referitor la NB: si-atunci cine e tiranul? Zicea Waters la un moment dat “mommy’s gonna put all her fears into you…”

  2. @sch: si avea dreptate, dar in momentul in care realizezi pe propria piele cum e acolo, iti vine sa te cam lasi de zicale; nu cred ca daca persoana pe care o iubesti s-ar pune voit intr-o situatie atat de riscanta nu ai avea nimic de zis; eu una sunt mai egoista, nu vreau sa-i pierd pe cei pe care-i iubesc si nici nu vreau sa ingrijesc handicapati tot restul vietii; I want to live a happy life.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s