InfoSec 2011

Posted: April 21, 2011 in travel
Tags: ,

A venit si a trecut. Cam scurt, am putut sta acolo cam o zi jumate, dar a fost ok, ca lumea se cam rarea pe dupa amiaza-seara, si banuiesc ca azi deja ar fi fost super putina lume (se pare ca si din cauza nuntii secolului draci baltati). Am stat si eu la standul corporatiei sa prezint vizitatorilor ce face firma la care lucrez. Ca sa setez corect asteptarile, le-am zis din start ca eu mi-s personaj tehnic, si sa nu ma intrebe chestii de vanzari, si nici sa nu se astepte la stuff de Sales de la mine. Cat am stat acolo, nu am fost nici macar un singur om care sa nu se bucure auzind asta si sa nu puna intrebari.

Oameni de tot felul, de la VP, CEO si Purchase Managers pana la preferatii mei: Network Engineers, Product/Project Managers, Sys Admins, Security Consultants si mai ales Pen Test Specialists. Lumea s-a minunat de solutiile companiei noastre, mai ales ca multi nu stiau de existenta noastra ca si companie. Si mi-a placut ca am avut si eu ocazia sa prezint plugin-ul de VoIP unui nenea care stia VoIP la modul serios. De la astia are valoare feedback-ul si se pare ca facem o treaba foarte buna. Acum, mnah, sper sa si cumpere !

Alte chestii, mai marii in ITSec au cam fost prezenti. Sophos au avut un stand super misto, Qualys a bagat muzica si bautura si s-a strans lumea, WebSense au avut stand misto, RSA -ul cam slabuti, Intel-ul s-a bagat la cutie intr-un stand mic, prezentand doar ceva foarte vag despre solutia lor de Cloud.

Uitai taman de CheckPoint. Am vazut si eu DashBoard-ul de la R75 – cik au per user policy rules prin integrarea cu AD 😀

Unii vizitatori veneau cu CV-ul si intrebau daca nu avem job-uri libere. Altii doar cascau gura. A fost faina ideea vecinilor nostri de stand, al caror nume nu mi-l amintesc spre rusinea mea: au venit toti in tricouri galbene pana peste fund, cu desene cu chiloti pe ele; mesajul era:

Passwords&Underwear: 1. Do not borrow them, 2. Do not expose them, 3. Change them frequently

– sau ceva pe-acolo, dar au fost funny tare

Din pacate, am uitat acasa camera foto, dar sper sa apara ceva poze de la colegi, in curand 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s