Eurotrip 2011 – Amsterdam

Posted: August 25, 2011 in travel
Tags: ,

Am ajuns si pe-aici, dupa ce s-a dat tiranul cu masinuca super tare pe AutoBan. Am stat juma de ora in coada pe AutoBan, pentru ca 2 din 3 benzi erau blocate – motivul: nemtzishorii spalau strada. Iar cum am intrat in Olanda, a inceput sa toarne cu galeata, ca mergeam cu 40km/h pe autostrada.

Amsterdam: misto oras, muuuultaaaaa lume, Red Light District are vitrine cu fete, biserica, gradinite si locuinte la 10 cm departare, in aceeasi cladire. Coffee-shopurile “autentice” se miros de la distanta deja. Stone’s Cafe is the best. Numa’ ca, in loc sa fac si eu ca oamenii normali care fumeaza un joint, eu (pentru ca nu pot sa fumez), mi-am luat un space cookie. Freaking horrible shit!!! Cred ca am delirat vreo 7-8 ore asa, de control, in care nu puteam controla bine ce fac si faceam ca toti dracii si mi-era super rau si treceam de la plans la ras in mai putin de un minut. Comparatia cea mai buna posibil este aceea de Inception (filmul, cu Leonardo DiCaprio, care l-ai vazut): e fix asa, vis in vis, realitate in realitate. Numa’ ca eu ii ziceam tiranului sa nu ma lase ca adorm, ca daca adorm, mor, ca nu mai stiu sa respir. Mie mi-a fost RAU. Si mi-a mai fost rau si inca o zi jumate dupa πŸ˜€ De unde motivul pentru care abia acum pun poze πŸ™‚ Ah, faza tare e ca desi sistemul periferic nu era controlabil, partea logico-matematica a creierului functiona la perfectie. Asa se face ca tiranul facea misto de mine, si ma intreba de ce 1+1 poate sa faca 0, iar eu ii explicam teoria claselor de resturi cu tot cu teoreme. Nu stiu cum de le mai stiam, dar prajiturica a functionat un pic si pe post de ser al adevarului: daca ma intrebai ceva si stiam nu puteam sa nu spun πŸ˜›

In rest, am vizitat cateva muzee, ne-am plimbat de-am rupt pantofii si am mancat stuff cu care se lauda localnicii drept cea mai buna mancare. Vizitat prietenii care locuiesc pe-aici si inapoi la hotel.

[nggallery id=65]

Comments
  1. Descrierea starii de dupa “prajitura” este absolut savuroasa πŸ™‚ De-ar fi scrise si cartile de medicina asa, numai doctori geniali am avea :))

    @Dexter

  2. La asta ma si refeream πŸ™‚ “dupa [mancatul] prajiturii” si in timp ce-si facea efectul πŸ˜€

    @Dexter

  3. πŸ˜€ aah, ok, da πŸ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s