teaforte.ro

Posted: September 15, 2011 in promote
Tags: , ,

http://www.teaforte.ro/

Amica mea care are deja super-cunoscutul Leonidas pe Dorobanti (convenabil pus langa Facultatea de Cibernetica 😀 ), aduce mai nou acolo si niste ceaiuri super bune.

Acum vreo luna am trecut pe acolo sa cumpar niste praline pentru tiran, si mi-a dat in teste cateva tipuri de ceai. Din pacate nu am apucat sa le incerc pe toate, si cu atat mai putin sa scriu despre ele.

Eu am un tub mare de Moroccan Mint si cateva pliculetze de Hazelnut Truffle. Am tot citit review-uri minunate, atat despre primul, cat si despre al doilea.

Despre Moroccan Mint pot sa spun ca e primul ceai verde (din muuuulte incercate) care NU e amar. Nu e nevoie sa pun o tona de miere/zahar in el. Ceaiul e foarte bun, putin dulceag si un pic aromat, exact asa cum zice la carte, la japonezi.

Pe cel de trufe l-am incercat astazi. Sunt racita moarta si stiam ca nu am sanse sa simt vreun miros ceva. L-am desfacut si am simtit brusc un super miros de ciocolata. Ca sa nu mai zic: facut cu apa calda, miroase teribil a ciocolata calda. Gustul e foarte aromat si puternic si a durat pana am terminat cana. E minunat! Imi pare asa rau ca mie mi-a mai ramas doar un pliculetz.

Abia astept sa-i mai fac o vizita Mihaelei, sa imi fac provizii de ceai ALB. Daca si ala e asa cum aud, mi-am gasit “alimentara” de ceai. Nu sunt eu cea mai pretentioasa cunoscatoare in ale ceaiurilor, dar stiu ce-mi place si pana acu nu prea mi-a iesit, nici cu Demmers-ul, nici cu alte cateva branduri relativ scumpe de pe-aici.

http://www.teaforte.ro/ceai/cumpara-dupa-tip-de-ceai/ceai-alb

Ma gandeam la un White Ambrosia.

ceai

Comments
  1. De cand sunt mica nu-mi place ceaiul, dar recunosc, m-ai facut curioasa sa incerc aceste ceaiuri deosebite aduse de prietena ta…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s